Dream2Work

Dream2Work

Dream2Work is dé opkomende netwerkorganisatie door en voor jongeren. Alles om als jongeren verder te komen in onze loopbaan en het creëren van ons eigen werk. Dream2Work wil vooral door meer ervaring onze kansen vergroten en keuzes verbeteren. De afdeling Haarlem van de Jonge socialisten in de PvdA is enorm blij om samen met Dream2Work juist de jongeren te helpen. Wij als jongeren zijn de toekomst. Jongeren moeten de kans krijgen om nieuwe dingen te leren, zodat jongeren in staat zijn om te werken aan hun eigen toekomst.

Jonge Socialisten Haarlem

De Jonge Socialisten in de PvdA bestaat uit politiek en maatschappelijke betrokken jongeren. Nieuwsgierig en vol energie zetten wij ons in voor een betere wereld. De afdeling Haarlem van de Jonge Socialisten zet zich voor de jongeren in de regio Haarlem. Wij organiseren allerlei bijeenkomsten rond belangrijke thema’s als jeugdwerkloosheid, onderwijs, duurzaamheid en nog veel meer. Wij gaan in debat en in gesprek met andere jongeren. Nu gaan wij jongeren helpen om hun kansen te vergroten.

Ervaring en kennis maken niet uit. Alle jongeren kunnen zich bij ons aanmelden. Wij zorgen dat je je bij ons thuis voelt en iets bij ons kan leren. Loop-, Leer- en Organiseer met ons mee. Hieronder leggen wij in het kort uit wat de mogelijkheden zijn. Je kan contact opnemen met Jorrit (Facebook, e-mail, Whatsapp en via de telefoon). Jorrit zal je verder helpen en al je vragen beantwoorden.

Jongeren zijn de toekomst van Nederland! Ik heb enorm veel kunnen leren van iedereen om mij heen. Nu sta ik klaar om andere jongeren te helpen. Ik kan je verder helpen via Facebook, Whatsapp, e-mail of telefoon.

– Jorrit Carton

Contact (Facebook/ Whatsapp/ E-mail)

Loop mee!

Heb je altijd al willen weten wat Raadsleden doen in de gemeenteraad? Wil je weten hoe de politiek werkt? Of wil je misschien een keer een kijkje nemen tijdens een campagne activiteit van de Jonge Socialisten of de PvdA. Meelopen kan! Wij regelen dat je een keer kan meedoen. Een van ons zal met je mee gaan, uitleg geven en je verder helpen. Dus wil je de politiek een keer van dichtbij meemaken? Of wil je iets leren, maar loop je liever eerst een keer mee. Aanmelden kan, wij helpen je verder.

Leer mee!

Wil je graag leren hoe je iemand anders kan overtuigen? Wil je leren om de perfecte speech te houden of te spreken in het openbaar? Wil je leren over politieke of maatschappelijke campagnes? Wil je leren onderhandelen, schrijven of brainstormen? Wij kunnen je helpen. De Jonge Socialisten hebben verschillende trainingsprogramma’s om jongeren nieuwe vaardigheden te leren. Een trainer van de JS zal je begeleiden en helpen. Met een heel klein groepje krijg je uitleg over bijvoorbeeld debatteren of spreken en kan je gelijk aan de slag met oefeningen. Aanmelden kan altijd. Bij een aantal aanmeldingen kunnen we al een training geven.

Organiseer mee!

Is er een onderwerp waar jij je voor wil inzetten? Wil je dat de politiek ergens mee aan de slag gaat? Wil je zelf graag iets organiseren bijvoorbeeld over het onderwijs of iets anders? Wil je graag leren en ervaren hoe je het beste aan de slag kan gaan? Wij staan voor je klaar en zullen je helpen. Wij luisteren naar je idee, bespreken het samen en gaan daarna met je aan de slag. Het vraagt alleen iets meer tijd, maar wij helpen met de opzet, organisatie en promotie om uiteindelijk iets moois neer te zetten. Je kan ook meedoen met de organisatie van bestaande activiteit van de Jonge Socialisten Haarlem. Uiteindelijk ben jij weer een ervaring rijker of zet het zelfs op je CV!

Jonge Socialisten in de PvdA