Dream2Work: Door Jongeren voor Jongeren!

Zou het niet fantastisch zijn als jongeren de mogelijk hebben om hun passie te ontdekken, hun interesses te vinden en de energie aan te wakkeren om te leren en te ervaren. Hoe geweldig zou het zijn als jongeren een plaats hebben om hun horizon te verbreden en hun arsenaal aan vaardigheden kunnen uitbreiden. Wat zou er gebeuren als jongeren opstaan en zich inzetten om andere jongeren te helpen.

Investeer in jongeren!

Jongeren zouden veel meer dan nu de mogelijkheid moeten krijgen om mee te lopen en ervaringen op te doen in organisaties uit hun omgeving. Laat jongeren zien hoe organisaties of bedrijven werken, geef jongeren de kans om hun eigen vaardigheden te verbeteren en iets toe te voegen aan de maatschappij. Vaardigheden en ervaringen die steeds belangrijker worden in het vinden en vormen van de toekomst van jongeren, om aan te sluiten bij het onderwijs en jongeren klaar te stomen voor hun rol in maatschappij of werk.

Dream2Work

Dream2Work is een organisatie met het streven om een wereld te creëren waarin jongeren serieus worden genomen en een eigen toegevoegde waarde hebben in de maatschappij. Werkervaring staat centraal, via Dream2Work kunnen jongeren hun vaardigheden versterken, ontdekken, leren en een volwaardig partner zijn van een organisatie of bedrijf. De nieuwe ervaringen en ontwikkelingen zorgen uiteindelijk voor beter gekwalificeerde jongeren. Jongeren investeren in hun eigen toekomst, bedrijven investeren in de kwaliteit van hun eigen toekomstige werknemers en de maatschappij heeft zelfstandige en verantwoordelijke jongeren die spoedig staan te springen om iets toe te kunnen voegen.

Jongeren voor Jongeren

Om de kansen van jongeren te vergroten en de ervaringen van jongeren uit te breiden werken de Jonge Socialisten Regio Haarlem samen met Dream2Work in een project om jongeren te koppelen aan andere jongeren in diverse organisaties om de jongeren de kans te geven om te ontdekken, te leren en te ervaren.

De Jonge Socialisten Haarlem staan vanaf nu op om de kennis en ervaring van jongeren in de regio Haarlem te verbeteren en hun kansen te vergroten. De Jonge Socialisten Haarlem worden op deze manier ambassadeur om jongeren in tal van (maatschappelijke)organisaties aan te spreken om jongeren de kans te geven met hen mee te lopen, mee te doen en ervaring op te doen voor hun toekomst. De bijeenkomst van 13 juni is de aftrap van dit project en een aanmoediging aan (en inventarisatie van) alle jongeren in organisaties om mee te doen en de kansen van jongeren te vergroten. Jongeren voor jongeren! Kijk hier voor meer informatie over de rol van de Jonge Socialisten.

Jongeren zijn de toekomst van Nederland! Ik heb enorm veel kunnen leren van iedereen om mij heen. Nu sta ik klaar om andere jongeren te helpen.

Jorrit Carton Tweet citaat

Wij zijn op zoek naar maatschappelijk betrokken jongeren die willen meedenken over wie we zijn, wat we kunnen, wat we weten en wie we willen ontmoeten om een succes van ons werk te maken in het bedrijfsleven en bij organisaties waarvoor we wat kunnen betekenen. Denk met ons en de gemeente mee en meld je aan voor onze kick-off op 13 juni! Klik hier en hier voor meer informatie over het evenement.

Categorieën: Uncategorized

Jonge Socialisten in de PvdA